Noget om etiketter og manglende øjemål

FORUM FOR BIAVLERE Forums Åben debat Noget om etiketter og manglende øjemål

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Profilbillede af Gert O. Johansen Gert O. Johansen 2 uger siden.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4453 Score: -1
  Profilbillede af Gert O. Johansen
  Gert O. Johansen
  Medlem
  6 pts

  Nu har jeg lige modtaget en ny forsyning (1000 stk) honningetiketter fra DBF.

  Da jeg købte sidste gang for nogle år siden var jeg lidt ærgerlig over at navnetrykket ikke var særlig pænt udført. Jeg bar over med det, og regnede bare med at trykkeriet havde haft en dårlig dag !

  Nu sidder jeg så med 1000 nye etiketter hvor mit navnetryk står skævt og noget forskudt i forhold til navnefeltet. Det ser så åbenbart ud til at være standarden, selv om en faglært trykker formentlig ikke ville være kvaliteten bekendt og heller ikke være bekendt at sende sådan noget makværk ud af huset.

  Og når vi jo ofte opfordres til at være omhyggelig, også med etikkettering af vores honning, så den fremstår pænest muligt overfor købere og brugere – så skriger det til himlen når trykkeriet åbenbart ikke kvalitetsikrer deres arbejde inden det sendes ud til medlemmerne .

  Egentlig skulle jeg vel sende skidtet retur som reklamation, så jeg ikke hver gang i lang tid når jeg laver et glas honning skal græmmes over det dårlige tryk.

  Men jeg vil i stedet KRAFTIGT OPFORDRE BIAVLERFORENINGEN til at tage en alvorlig snak med trykkeriet og sikre sig at de magter trykkeopgaverne for Biavlerforeningens medlemmer. Her under at trykkeriet har de fornødne kvalifikationer til opgaven.

  This post has received 1 vote down.
  #4457 Score: 0
  Profilbillede af Rune Havgaard Sørensen
  Rune Havgaard Sørensen
  Deltager
  1 pt

  Kære Gert O. Johansen

  Tak for dit indlæg på Biavlerforum og den efterfølgende dialog på mail.

  Hvis du oplever at dine etiketter ikke svarer til dine forventninger er du altid velkommen til at kontakte os.

  Problemet som du beskriver er ikke generelt forekommende på vores etiketter. Men på den koniske etiket, som du har bestilt, er det svært at placere navn på en mere hensigtsmæssig måde. Dette blandt andet på grund af etikettens buede form.

  Vi justerer dog løbende udformningen af vores etiketter, men da vi indkøber store partier og eftertrykker navn, så kan der gå noget tid mellem vores justeringer.

  Dine oplevelser er noteret, for at vi kan se på mulighederne for justeringer.

   

  Venlig hilsen/best regards

  Rune Havgaard Sørensen
  Sekretariatsleder

  Danmarks Biavlerforening

   

  #4463 Score: 0
  Profilbillede af Gert O. Johansen
  Gert O. Johansen
  Medlem
  6 pts

  Det er skuffende at få tilsendt så dårlig en kvalitet.
  Men det er måske endnu mere skuffende, at skulle affærdiges med sådan en sang fra de varme lande om hvor svært det er o.s.v.
  Jeg viste en etiket til en bekendt som er typografuddannet. Hans første kommentar var; Det er da et fejltryk det der. Det bør du ikke betale for !
  Det er helt åbenlyst, at trykker er skævt og fejlplaceret, det er ret og slet sjusk og har ikke noget at gøre med at det er “koniske” etiketter, så spar mig for sådan en gang bortforklaringer.
  Jeg er åbenbart for naiv, når jeg mener at vi betaler kontingent til foreningen for at de skal varetage medlemmernes interesser.
  Af skade bli’r man klog, som man siger, men sjældent rig. Jeg er da blevet så klog, at jeg skal afholde mig fra at bruge foreningens etiketter fremover, og dermed heller ikke reklamere med foreningens logo.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.