Velkommen til Forum for biavlere

I Danmarks Biavlerforenings Forum kan du udveksle erfaring og spørge andre biavlere til råds om biavl. Deltagelse i forum er forbeholdt medlemmer af Danmarks Biavlerforening, men alle er velkomne til at læse med. Dette forum er startet november 2016, besøg også arkivet, hvor du kan finde tidligere indlæg.

Retningslinjer for takt og tone
Vi vil gerne skabe et Forum, hvor alle føler sig trygge og har lyst til at deltage. Derfor håber vi, du vil hjælpe os med at holde en sober tone i alle indlæg og kommentarer. Uenighed er ok, men respekter forskelligheder og tal pænt til hinanden. Indlæg, som ikke overholder retningslinjerne, vil blive slettet uden varsel. Grove eller gentagne brud på retningslinjerne kan medføre, at vi ekskluderer dig fra at deltage i Forum for biavlere.

Dette forum må ikke benyttes til at publicere indhold, som er :

  • Stødende: krænkende, chikanerende, hadefuldt eller truende
  • Spam: Undgå reklame og promovering for dig selv og din virksomhed
  • Ulovligt: Indhold som overtræder Dansk lov og ret, er ikke tilladt i dette forum. Ophavsretligt beskyttet materiale, der ikke ejes af dig selv må ikke postes i dette forum.

Hvis du som medlem bliver bekendt med upassende indhold, så bedes du kontakte administrator.

Ansvarsfraskrivelse
Et medlem er alene ansvarligt for indholdet af sine egne beskeder og meddelelser, det accepteres ligeledes ved deltagelse at holde dette forum og dets ejere skadesløse i forbindelse med ethvert krav baseret på uploadet materiale.

Dette forum er ikke ansvarligt for indholdet af postede meddelelser, og kan ikke kræves ansvarligt for fejl, unøjagtigheder eller urigtige oplysninger oplyst i dette forum.