Mjød af krystalliseret honning

FORUM FOR BIAVLERE Forums Åben debat Mjød af krystalliseret honning

This topic contains 2 svar, has 3 stemmer, and was last updated by  Maria Moustgaard 6 days, 5 hours siden.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #7365 Score: 0

    Hej!

    Jeg ville høre om der er nogen der har prøvet at bruge krystalliseret honning i mjødbrygningen? Jeg har nogle glas med stivnet, krystalliseret honning, jeg kom til at tænke på måske kunne bruges.

    Venlig hilsen

    Jakob

    #7366 Score: 0

    Finn Niemann
    Medlem

    Hej Jakob

    Selvfølgelig kan krystaliseret honning anvendes til mjødbrygning. Det bliver jo smeltet inden brygget sættes igang.

    Mvh.

    Finn Niemann

     

    #7370 Score: 0

    Hej Jakob

    Der er forskellige skoler indenfor mjødbrygning.
    Men selv hvis du ikke varmer honningen op inden bryg, så opløses krystallerne jo i vandet. Du skal bare røre og vente i længere tid, end med ikke-krystalliseret honning 🙂

    Hilsen Maria

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.