Bibrød

This topic contains 1 svar, has 2 stemmer, and was last updated by  Kenneth Harry Grethessøn 3 years, 8 months siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #4563 Score: 0

    Ole Iversen
    Medlem
    2 pts

    Hej,

    efterlyser viden om hvor længe kan man opbevare tavlerne i fryser inden man “høster” kan tavler fra sidste år fortsat benyttes til bibrød?  Hvad tager I for bibrødet?

    Take care

     

    ;O)e

     

    #4634 Score: 0

    Er ikke helt sikker, men vil da mene at det kan ligge på frost til den nye sæson starter. Lidt som honning og pollen. (12-18 mdr.)
    Jeg tager 1 kr pr gram. 🙂
    OG kalder det “pergapollen”, for det gør alle de smarte helsekostbutikker.

    Held og lykke 🙂

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.