at forbyde Honningbier

FORUM FOR BIAVLERE Forums Åben debat at forbyde Honningbier

This topic contains 0 svar, has 1 stemme, and was last updated by  Ole Sam Nielsen 2 months, 1 week siden.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6803 Score: 0

  Ole Sam Nielsen
  Deltager
  35 pts

  Der var i aften lige efter TV avisen en udsendelse om bier , dog var det ren propaganda for vilde vier , der var bonderøven og DD Hansen og Yoko Loise Dupon der førte sig frem på skærmen.

  De nedgjorde Honningbierne til kun at være et husdyr , og glemte at Honningbier og vilde bier har levet side om side i 10.000 år.

  De fremførte at det kun var de vilde bier der var truet , og påstod at der i 1960 var 53 millioner Honning-bi-familier  i verden og der i 2019 var 89 millioner honning-bi-familier i verden. Hvis det er som i Danmark , så sagde man for få år siden at der vat 170.000 honning-bi-familier i Danmark ,det var hvad man fik tilskud til,  siden hen er man kravlet lidt ned af træet. Men ca. 7 bifamiljer  i gennemsnit pr biavler er et godt gæt.

  Honningber er presis lige så truet som de vilde bier og af samme årsag , nemlig at der mangler mad især ude på landet og der bliver sprøjtet alt alt for meget det gør jo at de bliver svækket og bliver syge .

  Men at forbyde Honningbier som man nu har gjort i snart 10 år , er tosset.

  Honningbier er forbudt i Nationalparker , og på alle Dansk naturfonds arialer og Naturstyrelsen tolker loven L229 som om at der heller ikke må være honningbier i Urørte skove.

  Mine Honningbier kan ikke overleve hvis ikke de får noget forskelligt pollen om efteråret og det får de ikke ude på Landet.

   

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.