Svar til: Se ulæste beskeder

FORUM FOR BIAVLERE Forums Åben debat Se ulæste beskeder Svar til: Se ulæste beskeder

#840 Score: 1
Flemming Vejsnæs
Deltager
10 pts

Tak for alle jeres kommentarer ang. brugervenlighed af det nye forum. Husk det nye forum er et anderledes forum end det gamle forum. Vi ved godt at det ”gamle” altid er det bedste. Men det gamle forum virkede ikke mere og alt blev for kompliceret! Og vi vil gerne have et forum. http://www.biavl.dk er lavet i det CMS program der hedder WordPress. Det er det mest udbredte online program for hjemmesider i verden. I forbindelse med WordPress laves der mange, rigtigt mange såkaldte plugins, som giver nye muligheder for hjemmesiden.
Vi har således anvendt et forum der hedder BBpress. Det er et standard forum. Vi har har tilføjet ca. 10 yderligere plugins for at for forum til at se ud som det gør nu.
Finder I som brugere, nogle plugins, som I mener er brugbare for vores http://www.biavlerforum.dk, er I meget velkommen til at kontakte os. I øjeblikket undersøger vi de mange plugins, som er på markedet, om nogen af dem kan opfylde ovenstående (jeres) ønsker. Men vi skal også være varsom med at installere for mange plugins, da disse kan skabe problemer for hinanden.
Mit budskab er også at I som brugere skal prøve at arbejde med det nye forum og se om I ikke kan finde nye veje, måder at skabe jeres overblik over hvad der skrives af nyt på forum. Vi søger imens efter interessante plugins.

This post has received 1 vote up.