Svar til: Propolis – rensning og behandling hvordan?

FORUM FOR BIAVLERE Forums Honning og andre biprodukter Propolis – rensning og behandling hvordan? Svar til: Propolis – rensning og behandling hvordan?

#1171 Score: 2

Flemming Vejsnæs
Deltager
10 pts

Hej Lars, dit indlæg kommer lige på rette tidspunkt. Vi skal i de kommende 3 år arbejde med et projekt omkring indsamling, behandling og forfine pollen og propolis.

Meget kort beskrevet arbejder vi første år med at danne en gruppe af biavlere der ønsker at afprøve og teste indsamling af pollen og propolis. Læg mærke til at vi i marts måned har en opstarts workshop.

År 2, begynder vi at kigge på hvordan vi renser og forfiner produkterne. Her vil vi også lave workshops omkring indsamling. Samtidig vil vi uddanne instruktører som kan sprede denne knowhow i vores lokale foreninger.

År 3. Laver vi en markedsføringsplan og forsætte med at test, rense og laver spændende produkter.

På årets biavlskonference (4.-5. marts) bliver der om søndagen 2 meget spændende workshops.

Workshop 1 er med Marcel Strup fra Schweiz, som har stor tradition for indsamling af propolis og pollen. Hen kommer og fortæller alt hvad han ved. Foredraget bliver oversat af mig.

Workshop 2 er med svenske Alexandra de Paoli, som holder en cremeworkshop, hvor vi fremstiller forskellige typer kosmetik, heriblandt produkter med pollen og propolis.

Vi vil på konferencen præsentere vores projekt. Vi arbejder på at lave en præsentations folder til enten februar eller marts nummeret af tidsskriftet. Er man interesseret i at være med i vores pollen og propolis gruppe, er man velkommen til at skrive til olek@biavl.dk

This post has received 2 votes up.